Nieuwe inrichting

DOMAINE DE LA MARIDELE

Domaine de la Maridèle


Midden in het park regional naturel Périgord Limousin hebben we de hand weten te leggen op een tweede vakantiepark, voorheen genaamd Hameau de la Maridèle.

Dit park met 7 chalets ligt op een unieke locatie:

Bosrijk en heuvelachtig, twee meren, twee zwembaden (één overdekt, lekker als de temperaturen wat zakken in oktober tot april), volop wandelpaden, speeltuintje, jeu de boules baan, een overdekt terras voor algemeen gebruik, met bbq en keuken.


In de meren mag gevist worden door uitsluitend de gasten van het domaine, wel op no-kill basis, een visvergunning is niet nodig voor onze gasten.
Daarnaast krijgt dit park twee zeer ruime omheinde speelweiden voor honden. Het hekwerk van 1.8m hoog voorkomt dat de honden met een jachtinstinct in deze bosrijke omgeving de benen nemen en hun neus achterna gaan. Uitermate geschikt voor o.a. Podenco’s. Wij hebben zelf Podenco’s, dus we kennen hun natuurlijke drang op pad te gaan. Uiteraard moeten de hondjes op het park zelf, buiten deze omheinde speelweiden, wel aangelijnd blijven.


De chalets zijn gebouwd in de jaren 90 door de toenmalige eigenaar en burgemeester van Cussac, Guy Deplas en zijn vrouw Denise. Er zijn verschillende types chalets: 1 van 60m2 geschikt voor 2 personen (plus baby), 4 van 75m2, geschikt voor 6 personen en 2 van 90m2, geschikt voor 6 personen (plus baby).


Voor de natuur liefhebber

Gites Cussac  France

Domaine de la Maridèle

SARL Hameau des Chapelles,   Rue des Ages,   87150 Oradour sur Vayres,    France
Tel. +33 670127980,    email:  info@hameaudeschapelles.com  - Siret 48222235300013   -   TVA  FR50482222353

Home Up Intro: Hameau des Chapelles Intro: La Maridele