Uitrusting & Faciliteiten

De huizen zijn alle uitgerust met:

Chalet’s.

Over het terrein verspreid liggen 6 chalets. De chalets verschillen (gedeeltelijk) onderling van elkaar. Er is een living met bank en 2 fauteuils, eettafel met stoelen, hoge kinderstoel, kindertafeltje met kinderstoeltjes op de mezzanine/vide en een open keuken, 4 huizen hebben een houtkachel en 2 huizen hebben een zog. insert haard voor hout.

Alle chalets zijn vrijstaand op de heuvel met uitzicht over het meer.

Open keuken met spoelbak, keramische kookplaten, oven, magnetron, vaatwasser, keukengerei, 1 plastic set kinderbestek, bord en beker, etc.

Alle chalets hebben een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet (behalve chalet no.4 Les Frênes, toilet in badkamer en bad ipv douche),  een gedeeltelijk overdekt terras met tafel & stoelen of picknicktafel en een BBQ.

Chalets nr. 2 Les Chênes, nr. 3 Les Châtaigniers en nr. 5 Les Bouleaux, 75m2. Geschikt voor maximaal 6 personen inclusief baby’s/kinderen. Deze chalets hebben 2 slaapkamers op de begane grond met ieder 2-persoons boxspringbedden. Apart toilet en badkamer met douche en wastafel op de begane grond. Open keuken/woonkamer, houtkachel. Bijkeuken. Op de verdieping: mezzanine/vide met kindertafel en stoeltjes en 1 slaapkamer met 2 losse 1-persoonsbedden. Op deze verdieping is ook een tweede toilet en wastafel aanwezig.

Chalet nr. 4 Les Frènes, 75 m2. Geschikt voor maximaal 6 personen inclusief baby’s/kinderen. Dit huis heeft 2 slaapkamers op de begane grond met ieder 2-persoons boxspringbedden. Badkamer met ligbad, toilet en wastafel op de begane grond. Open keuken/woonkamer, houtkachel. Bijkeuken. Op de verdieping: mezzanine/vide met kindertafel en stoeltjes en 1 slaapkamer met 2 losse 1-persoonsbedden. Op deze verdieping is een tweede badkamer aanwezig met toilet, douchecabine en wastafel.

Chalets nr. 6 Les Charmes en nr. 7 Les Saules, beide 90 m2. Geschikt voor maximaal 6 personen en eventueel een baby in een kinderbed op de 1ste verdieping. Deze chalets hebben 2 slaapkamers op de begane grond met ieder 2-persoons boxspringbedden.  Apart toilet en badkamer met douche en wastafel op de begane grond. Open keuken/woonkamer, insert haard. Bijkeuken. Op de verdieping: mezzanine/vide met kindertafel en stoeltjes en 1 slaapkamer met 2 losse 1-persoonsbedden. Op deze verdieping is ook een tweede toilet en wastafel aanwezig. (7e persoon mogelijk à 10€ per nacht, in hoogseizoen 15€ per nacht).


De chalet’s

Prijzen

Gites Cussac  France

Domaine de la Maridèle

SARL Hameau des Chapelles,   Rue des Ages,   87150 Oradour sur Vayres,    France
Tel. +33 670127980,    email:  info@hameaudeschapelles.com  - Siret 48222235300013   -   TVA  FR50482222353

Home Up Chalet's Prijzen Contact